En sånn dag...

...Hvor alt går galt. Hvor ingenting gikk sånn som du ville det skulle. Hvor alt, helt uten forvarsel, går så rett vest som det kan. Det er min dag. Here it goes:

1. Jeg sover tre kvarter lenger enn jeg burde, bare fordi jeg totalt mangler energi til å stå opp halv syv etter å ha trasket Oslo rundt fra kl. 11 til halv seks. Jeg orket ikke å slå av alarmen engang... JA, jeg bare lå der og hørte på den. Taper, I know.

2. Jeg blir nesten påkjørt på scooter og må foreta en manøver som sender kneet mitt til smerte- land og setter høyre speil ut av spill resten av hjemveien. Vi måtte lime det fast til det nye kommer. Håper inderlig jeg stilte det riktig, hehe! Denne episoden gjør meg til en tikkende bombe av et nervevrak resten av dagen. Sjarmerende.

3. Jeg får en KETCHUP- flekk på Beck Søndergaard skjerfet mitt... og jeg som egentlig ikke liker ketchup engang. 

4. Jeg blir tvunget til å vaske samme skjerf. Det kan jo ikke vaskes... ikke håndvask engang.. så hva gjør man? Vel, oransje flekker var ikke pent i utgangspunktet, så vi slang det i vaskemaskinen på FINvask og håpet på det beste... nå henger det til tørk på verandaen, fortsatt helt, fortsatt blått... goal.

5. Jeg er så trøtt at jeg sliter med å holde øynene åpne når klokka er syv... bra, Elly, bra.

Konklusjon: Denne dagen suger. Jeg legger meg, og håper på at dagen i morgen blir tusen ganger bedre. Det kan vel ikke være så vanskelig?

Q: Har du også sånne dager? (Liker å tro at det er verden det er noe galt med, og at det ikke bare er meg. Høhø.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits