Jeg håper du en dag får det godt med deg selv, men inntil da...

Warning: langt innlegg! (og bildene er bare til pynt, hehe)

Jeg lurer på hvordan det går ann å hate en person så inderlig. Du ser ned på alt hun gjør, alt hun står for. Hvis hun liker det, da er det ikke noe å samle på. Det er egentlig ikke bare henne eller. Det er alle som ikke mener nøyaktig det samme som deg. Det er alle som faktisk får til noe du ikke gjør. Noen som har noe du vil ha, men som du ikke har muligheten til å få. Stakkars deg, det må være grusomt at hele verden jobber i mot deg på den måten. Hvordan føles det egentlig? Å være så utrolig mye bedre enn alle andre? 

Jeg tror helt ærlig at du har vedrdens dårligste selvtillit. At du er strålende klar over at ingen egentlig liker deg, men at alle er redde for deg og den tre størrelser for store munnen din. Jeg tror du er redd for å ende opp alene, selv om det ikke akkurat kommer som et veldig sjokk for noen om du gjør det. Du skjønner det, at selv om du kan slenge ut en kommentar som svir akkurat der og da, og heve deg selv over en annen person i akkurat det øyeblikket, så er det faktisk ikke sånn man får seg venner. Ordentlige venner. Ikke mennesker du er sammen med bare fordi dere er av samme ulla, for jada, det finns flere av deg, du er overalt. Du er grunnen til at jantelovs- Norge fortsatt står støtt. Du er grunnen til at mange der ute aldri helt tørr å følge drømmene sine. At alle tenker hva vil folk si? før de gjør noe som helst. Jeg er en av dem. Hver gang jeg skal trykke på lagre + publiser tenker jeg nøye gjennom om jeg kan bli fremstilt negativt på noen måte. For jeg vil jo ikke det. Jeg bare liker å skrive jeg. Jeg er dødsredd for deg, og du vet det

Men bryr du deg om det? Tenker du noen gang over hva du faktisk gjør mot andre mennesker? Hvordan du, ene og alene, kan ødelegge hele dagen til en person, bare fordi du ikke klarte å si noe hyggelig? Bare fordi det eneste som flyter rundt i hodet ditt er lass med negativitet. Hvis du ikke kan si noe som ikke sårer, kan du ikke bare være stille da? Nei, du kan nok ikke det du, det ligger ikke i din natur. Du er skapt for å få andre til å føle seg dårligere enn deg, mindre verdt. Vet du hva? Jeg klarer ikke mennesker som deg. Du er ond, tvers igjennom.Jeg håper at du en gang ser hva du gjør. At du klarer å tenke over det faktum at det ikke bare er deg som føler det sånn. Vi har alle våre dager da vi ser i speilet og hater det som stirrer tilbake på deg. Men i ditt tilfelle, så er det ikke bare en refleksjon av dårlig selvitillit sånn som hos oss andre, men en refleksjon av utrolig dårlig holdning til deg selv og alt og alle rundt deg. Jeg skjønner ikke at du orker. Tenk deg, all den energien du bruker på å rakke ned på andre for å føle deg bedre, den kunne du brukt på å gjøre noe godt ut av livet og situasjonen din. Hva så om du har tynt hår? Eller at vekten ikke viser det du vil den skal vise? Det er faktisk andre måter å få bedre selvtillit på enn å dra alle andre ned til ditt nivå. For det er akkurat det du vil, er det ikke? At alle andre skal ha det like vondt som deg?

Hvis du leser dette, så vit at jeg ikke hater deg, jeg er ekstremt godtroende og tror at det finns noe godt i deg og, men jeg kommer aldri til å like deg heller.

- Elly

 

9 kommentarer

23.03.2012 kl.16:08

Ønsker meg de neglelakkene

EmilieLR

23.03.2012 kl.16:08

Fin blogg!

Kommentere tilbake?

sandra kristin

23.03.2012 kl.16:09

Dypt. Men bra skrevet!

malin

23.03.2012 kl.16:11

Godt skrevet, i første øyeblikk trodde jeg nesten du snakket om "meg" nesten så jeg kunne kjenne meg igjen. Men så leste jeg videre, å fant ut at.. nei, dette er ikke meg i det hele tatt!

Elly i USA

23.03.2012 kl.16:21

Tusen takk dere! Og dette er ikke til en enkelt person, bare denne typen personer ;)

Stoca

23.03.2012 kl.16:25

Et langt innlegg jeg faktisk gadd å lese.

Elly i USA

23.03.2012 kl.16:38

Stoca: Det ble jeg utrolig glad for! TAKK :D

maalin15

23.03.2012 kl.17:49

du har så fin blogg, Elly <3

kommentere tilbake ?

Elly i USA

23.03.2012 kl.18:23

maalin15: Malin... Jeg kommenterer ALLTID tilbake<3

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits