Dag 1!

Amerikansk tid: 9:21 p.m

Heiaaa!

I dag har jeg vært trøtt, sliten og egentlig ganske ekkel... det er to grunner til det; 1. JET LAG. 2: Kofferten min kom ikke før for en time siden eller noe. DA var det digg å dusje da! Hahaha

Meen la oss fokusere på noe annet, heh :p Dagen begynte ganske tregt egentlig, siden vi ikke var inne før halv ett lokal tid i går, så det ble sen frokost og greier.. det eneste jeg stoler på av frokost- maten er Cheerios, hahaha! Jeg lover å bli litt tøffere i matveien altså! Bare gi meg litt tid ;)

Litt senere dro vi til byen for å hilse på familiemedlemmer og for å handle. Sykt digg at vertssøster har lappen, haha!

Alt er helt sykt stort her, og matbutikken.. w.o.w. Det der er jo bare sykt... Og når det gjelder hva du faktisk får kjøpt der, så er det egentlig ikke så rart at amerikanere er litt større enn normalen heller. Heheheee.

Jeg har også kjørt en Jeep rundt hele eiendommen i dag, sånn for å se på skogen og maisåkeren og sånn, det var faktisk ganske gøy! :)En slags dam rett ved huset.. det er strand der også!

Det tar 20 min å kjøre opp innkjørselen :pCorn fields! Eller maisåkre om du vil ;)

Jeg fikk bare med halvparten eller noe, svære greier!

Mais! Ganske fersk også igrunn :p

Og så kjørte vi i drit fart inn i skogen, og plutselig var det som å være i Norge igjen! Hahah

Det er jo som å være i Skarboskæven joo! Hahaha, bare tuller!

Fint vær har vi og :)) Det er faktisk så varmt at det er ubehagelig å puste, haha :p Også er det helt sinnsykt kaldt inni alt av hus og biler pga. at folk er avhengige av airconditioning her, så jeg vet om en som blir forkjølet i hvert fall! Woho! nei.

Men nå tar jeg kvelden, inni hodet mitt er jo klokka snart fire på natten.... huff :(

- Elly

Én kommentar

Rebecca

07.08.2012 kl.12:48

Så fint det ser ut, gleder meg til å høre mer! :)

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits