Wednesday

Amerikansk tid: 6:15 p.m

Heia!

I dag er jeg egentlig ganske så død i formen, trøtt, sliten og evig glad jeg er over halveis til langhelg. Det tar på å gå på engelsk skole altså! Som om ikke språket i seg selv var nok, så har jeg hatt en eller flere prøver hver dag siden fredag... avsluttet det hele med biologi i dag, og det føltes braaaa! Hahaha. 

Men vet du hva som ventet på meg når jeg kom hjem i dag? Dette:

Da ble jeg glad da!

Så nå er resten av dagen satt! Skal bare legge til joggebukse og gamle sesonger av SATC nå, så skal jeg spise saltsild til det gjør vondt! Åhh, ingen kan godteri som Norge dere! (Hvis du ser bort i fra Reeses og Skittles i alle regnbuens farger da.. det er heller ikke vondt, hihi!)

Ååååå, nå skal matvraket kose seg! Snakkes dere!

Dere må gjerne fortsette å sende meg ting i posten altså! Har du tenkt over hvor koselig det er å få brev før kanskje? ;)

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits