Livet er hærlig med Æ, dere!

Amerikansk tid: 6:25 p.m

Formen er bedre, SPOTIFY FUNKER!!!!! (Jens Thomas, logger du ut eller bytter passord er vi ikke venner lenger!!), jeg er hjemme alene, jeg fant akkurat ut at jeg fikk en A på biologi prøva mi! DEN HELT SINNSYKT VANSKELIGE ALTSÅ! :D og jeg fikk pakke i posten med brev og masse popkorn (internt, men fy så bra!) fra en av de to beste tantene i verden! Livet er så braaaa i USAAAAA! 

Tror du meg ikke? Her har du 10 gode grunner til hvorfor USA er elskbart:

♥ ALT er billig her (klær, mat, godteri, jenter, elektronikk, sminke, reiser, ALT!) 

♥ Alle er generelt mye hyggeligere her enn i Norge! Ville DERE plukket opp bøkene jeg mistet i gangen kanskje? Nei. Dere ville pekt og ledd av meg... ikke kult.

♥ Du er dritpopulær fordi du er "foreign" og sånn da vett. (Hvis noen spør, JA vi har isbjørn i Norge)

♥ Klær og stil er null stress. Alle klærne mine er kule kun fordi de er europeiske. Det var en jente i klassen min som døde fordi toppen min var fra Bik Bok (JA, ho hadde hørt om det!)... og jeg bare: "ALLE hjemme har AKKURAT den samme, så takk." Ho kan serr få den før jeg drar, lol.

♥ Du kan imponere noen daglig, ettersom folk tror vi bor i huler og ikke vet hva iPhone er... eller elektronik generelt... jada, så..

♥ Alle bra nettbutikker som NastyGal, Asos, Shopbop, osvosvosv shipper GRATIS til USA! Mohahahaha, bitches. (Og JA, jeg linket bare for å gni det litt ekstra inn!)

♥ Du har alle de klesbutikkene du skulle ønske du hadde i Norge, pluss noen flere ;) 

♥ Det er alltid noe å finne på, dette er landet som aldri sover!

♥ Du får se alle filmer, hørt alle sanger, kjøpt alle produkter leeenge før Norge (Sånn rent bortsett fra Hobbiten da... fysj)

♥ Du drar gutter som aldri før! Virkelig, det er ikke bare i syden de tror alle pene jenter kommer fra Norge ;))Nå skal jeg kose meg med dagens desidert hotteste date, HISTORIEBOKA MI!! Hahahah!

- Elly

3 kommentarer

Ida-synnøve

07.09.2012 kl.08:55

Du har en Utrolig fin blogg Elly :D

Leser den omtrent hverdag fordi det er spennende å se hvordan du har det :)

Håper du koser deg masse :D

Elly i USA

07.09.2012 kl.13:06

Ida: Tusen takk! Så koselig :D

Det gjør jeg!

malin

08.09.2012 kl.14:46

så heldig du er <3 savner deg <3

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits