Kanotur!

Amerikansk tid: 10: 29

Hei hei!

Denne helgen har vært sånn akkurat passe hektisk, hvis du skjønner hva jeg mener :p I går var jeg først på mat- shopping med Melissa, morsomste plikten noensinne :p Vi bruker to timer, besøker tre forskjellige butikker, trenger kaffepause både til og fra og ender opp med myyyye mer enn det vi skulle ha, sånn som Grey's Anathomy sesong 8 og sånn...

Deretter skypet jeg sånn fort med pappa og lillebror, før jeg og vertsmor dro på ordentlig shopping! Wee :D Gikk på en "shopping- accident" både på Victorias Secret og American Eagle, foråsidetsånn, også møtte vi (NORSKE!!) Linn Kristin og hennes "søster" Lena og deres dritkule vertsforeldre for å spise middag! KOS.

I dag startet dagen seeeeeent. Jeg skypet med kjæresten, så på The Hunger Games i pysjen og bare gjorde det gjør best, absolutt ingenting. Helt til Tante og Erika ville ha meg med på kanotur! HOHO; så gøy :DSuper dag!

Nå i kveld har vi hatt vår ukentlige søndagsmiddag med huset fullt av folk, så jeg er passe sliten, haha :p

Gleder meg ikke til å stå opp tidlig i morgen akkurat...

- Elly

2 kommentarer

Anne Jensen

18.09.2012 kl.11:58

Hei Elly! Ser ut til at du stor koser deg og det er kjempe bra! Jeg kan ikke forstå at du klarer deg så bra, fordi det gjør ikke jeg! Du har fått deg venner og du klarer deg kjempe bra på skolen. <3 koos deg masse :)

Elly i USA

18.09.2012 kl.23:03

Anne Jensen: Det tok faktisk litt tid med meg også, altså... Du klarer deg supert du også, bare vent! ;)

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits