Det er ingen som har sagt at det er enkelt

Alle andre sover. Det er helt stille i et hus som etter min mening er litt for stort, og jeg har aldri følt meg så alene før.

Jeg skulle gjort hva som helst for å kunne prate med noen, og for ikke å snakke om bare få en klem

Det føles nesten litt godt å gråte litt også, vite at jeg fortsatt har følelser liksom. Er det mulig å ta for lett på ting? For jeg føler meg så unormal som egentlig ikke vil hjem. Sånn noensinne, liksom.

Alle forteller meg hvor sterk jeg er, og at de skulle ønske de var like rolige som meg når det gjelder dette her, men jeg syns egentlig det er stikk motsatt. 

Jeg syns det er rart at dette er første gangen på evigheter jeg faktisk gråter. Alene. Uten at noen har sagt at de savner meg eller snakker om gamle minner. For da er det jo umulig å la vær. Litt samme som når fetteren din klemmer pc'n og sier han er glad i deg. Hjertesmerte.

Jeg føler meg ikke svak eller dum som skriver dette. Jeg syns faktisk det er tøft gjort å innrømme at alt ikke er så sinnsykt lett hele tiden. Livet mitt er ikke en dans på roser her, og det har jeg heller intet ønske om at noen skal tro. I dag føler jeg meg ensom, alene og helt jævelig. Sånn er det bare. 

Nå skal jeg legge meg, lese de fine brevene og hilsnene dere sendte med meg over hit, og gråte. Ikke bare fordi jeg savner dere, men fordi jeg er glad for at jeg har noen å savne også.

Det er helt naturlig å ha hjemlengsel. Hvis du kan gå et helt år uten å savne noen, da går jeg så langt som å si at du ikke har noe å savne. Og det tror jeg må være enda værre.

Bilder fra Wehaertit.com

Jeg har det fortsatt bra altså, jeg skulle bare ønske jeg kunne kombinere alt det gode her med alle de jeg savner så fælt hjemme. 

Jeg håper denne mørketiden går fort.

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits