Purdue vs. Wisconsin!

I går, lørdag, var jeg på footbalkamp! En sånn stor en som går på TV altså! Hoho! Det er (ettersom JEG har forstått i hvertfall) tre niåer på fotballen her: 1. High school footbal 2. College footbal 3. profesjonell footbal. Dette var college footbal, altså hakk nr. 2! 

Det begynte som en veldig fin dag der du trengte solbriller og gikk i T- skjorte, så tailgatingen (mini camping!) som foregikk på golfbanen(!) før kampen var veldig koselig. Her var det en fin samling av biler, mat, footbal spillere, mennesker, mer mat, leker, barn, og supportere som kranglet seg i mellom :)) Stemning!

Her er teltet vårt da, nå har det som du ser blitt litt kaldere, men fortsatt ikke noe å klage på :)

Før kampen gikk vi litt rundt på skole området, noe som mer er som en liten by..

.. her har vi gater, butikker, handlegater, mange boligområder da! Koselig :)

Etter dette var det kamptid og vi trakk mot stadioen og rakk akkurat å få med oss tog- maskoten som suste rundt og fyrte av stjerneskudd fra pipa si. Deretter sang de nsajonal sang, skole sang, motstanderen-suger-sang og mye annet moro, før spillerne løp ut på banen..

Stadioen!

Best friends<3

Hver gang det ble touch down filmet de randome, smågale supportere :) Igjen; Stemning! Haha

Lagene under en time- out..

Lagene rett etter en time out.. hva gikk galt? (Gruppekleeeem!)

Veldig gøy med amerikansk footbal igrunn! så mye mer interessant enn vanlig fotball.. sorry, kjære<3

- Elly

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits