NYC, pt. I

Heihei! Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne jeg... jeg har sett og opplevd så mye de siste dagene at jeg må se tilbake på bildene allerede, fordi jeg ikke husker hva jeg gjorde på fredag.. gullfisken Elly...

Det går liskom ikke å dele det opp i dager heller, fordi det blir miiiiiiilelange innlegg, så jeg deler opp litt sånn etter hva jeg, og ikke når, ok?

Først ut: Serverdigheter og landemerker

På torsdag regnet det noe helt ekstremt i flere timer, så vi bestemte oss for å være så mye inne som mulig. Vi besøkte to museer, men bare et jeg kunne ta bilder på. Begge to var veldig bra og interessante!

Her er en liten samling av bilder jeg tok på MoMA, Museum of Modern Art;

Her ser du artister som Frida Kahlo, Salvador Dali, Andy Warhol, Picasso, Monet, ++ Veldig, veldig gøy! Og jeg måtte jo selvfølgelig ta bilde foran flagget da! Turist.

Senere den dagen dro vi til Times Square! DET var liv det!

 

Som du skjønner har jeg helt vilt mange bilder, så jeg tror dere komemr til å få se NYC bilder i månedesvis fremover, hahaha!

På lørdag gikk vi litt rundt forbi, og jeg snappet opp noen kjente bygninger på veien! (Sinnsykt store de er!)

Empire state building, Strykejern- bygningen (den fra donald, mikke og langbein- filmen vettu!!), minnebue i washington square garden og den bygningen som var verdens høyeste i 1910... den er ikke høy. 

Nå må jeg nesten legge meg, i morgen begynne svømmesesongen for fullt :( Vet ikke om jeg skal grue eller glede meg jeg... gruer meg til i morgen, men gleder meg til å komme litt inn i det, hvis du skjønner :p 

Vi blogges snart! Jeg setter veldig stor pris på at det er så mange som er innom her hver dag, og de helt ekstremt få kommentarene deres får meg virkelig til å ville blogge mer, det betyr mye å få en tilbakemelding når jeg bruker såpass mye tid på det her :)) Tusen takk!

- Elly

6 kommentarer

Helena

23.10.2012 kl.11:56

Høres ut som du koste deg, Elly! Har lest bloggen din hele tiden, fulgt med på alt.. og jeg kan si to ting.. nummer 1: Du er veldig flink til å skrive sånn at folk vil lese. Og nummer to: Jeg misunner deg noe så ENORMT! Kos deg masse videre, jeg følger med på hver innlegg, (skal bli flinkere til å kommentere (a) ) tihii

Elly i USA

23.10.2012 kl.13:14

Helena: Noe så herlig! Tusen takk, du er søt du<3

anne jensen

23.10.2012 kl.16:35

Hei Hei :) Ser ut til at du stor koser deg <3 Har du hatt ferie eller siden du var i New York ? :)

Martine

23.10.2012 kl.21:35

Elsker bloggen din!! ser ut som at du har det fint :D

Elly i USA

23.10.2012 kl.23:25

anne jensen: Jeg koser meg masse :D Det var fall break i helgen :))

Elly i USA

23.10.2012 kl.23:25

Martine: Å, så koselig! Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits