NYC, pt. II

Hei hei! 

Nå kommer jeg akkurat fra trening og har noe dere kan le av, høhø! Det var bare 20 grader (celcius, regnet det om for dere ;)) i bassenget i dag pga. at vi måtte tømme og fylle det på nytt forrige uke, så treningen måtte være på land fordi 20 grader er for kalt til at vi kan trene i det. Når jeg forklarer at ved 20 grade bader nordmenn i sjøen, DA så de rart på meg da! Hahahaha, døøør!

Men, over til mer NYC, Shoppingen (hjerteeee)

Vi gikk rundt på 5th Avenue og så på mange kjente ting, feks; Bloomingdales (øverts, venstre), Tiffany's (Nederst nr. 2 f.v. og miderste t.h.) og mange andre butikker med sykt kule vinduer, ser du de rosa skoene øverst til venstre? Det er levende fisk som svømmer rundt dem! :D

Vi shoppet secondhand rundt 9th street! REISETIPS! Det er her du finner perlene, just sayin ;)

Vi så på alle de rare tingene de solgte gatelangs i Chinatown... og møtte en veldig hyggelig (og fototgen) kineser! :)

Greenwich Village er virkelig stedet om du vil shoppe noe annet enn Designerklær og "typiske" kjedeklær som H&M og topshop og sånn :) Er veldig gøy å ha noe ikke alle andre har, og som man i hvertfall ikke får tak i i Norge, hehe :))

Det var noen som spurte om innkjøp.... helt ærlig, er ikke det litt teit da? Føler liksom at det er mest familie som leser, og jeg tror vel egentlig ikke pappa bryr seg så veldig om hvilke klær jeg kjøpte i New York da.... foråsidetsånn. Hva syns du? Det er ikke noe problem for meg hvis det er noe mine kjære lesere har lyst til, so let me know :)

Nå skal jeg spise, trene litt mer, gjøre lekser og legge meg. Spennende dag, ja? Der har du grunnen til svært få hverdagsinnlegg.

Ha en superduper dag/kveld!

- Elly

2 kommentarer

Julie

24.10.2012 kl.14:28

Det hadde vært fint hvis du la ut hva du kjøpte i NY! :)) Og btw, jeg elsker bloggen din så utrolig mye! Jeg er innom minst en gang om dagen for å sjekke om noe nytt har blitt publisert! Jeg drar selv til usa neste år med AFS, og jeg leser ganske mange utvekslingsblogger, men din er heeeelt klart favoritten!

Elly i USA

24.10.2012 kl.22:09

Julie: Åå, nå ble jeg glad! Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits