Ikke helt der jeg vil være

Denne bloggen har blitt til det jeg aldri ville at den skulle bli, den er overfladisk, lite interessant og egentlig bare veldig dårlig.

Det har seg sånn at jeg synes det har blitt vanskeligere og vanskeligere å smile til kameraet mens jeg later som om jeg er lykkelig og lever drømmelivet. Jeg er sliten. Jeg drar fortsatt med meg 20 kilos kameraet mitt overalt, jeg bare glemmer å bruke det. Trist, men sant. Jeg føler vel egentlig ikke for å huske den tiden her i det hele tatt, januar kan ikke komme fort nok. Akkurat nå er dagene lange, humøret på bunn og hjemlengselen stor. For å være helt ærlig, jeg har det ikke så bra. 

Jeg er lei for elendig blogging og lite innholdsrike innlegg de sjeldne gangene jeg logger meg inn her, men jeg orker bare ikke. Og jeg aner ikke hva jeg skal skrive for ikke å høre kjempedeprimert og suicidal ut. Jeg svømmer, er på skolen, sitter på rommet mitt og sover. Det er alt livet mitt går ut på akkurat nå. 

Jeg klarer meg, det kommer til å gå bra, bare ikke akkurat i dag, og mest sannsynlig ikke i morgen heller. Jeg trenger ikke en psykolog, jeg trenger en klem.

- Elly

3 kommentarer

Anne jensen

18.11.2012 kl.21:45

Off kjære deg! Det er trist å høre ! Jeg vil så gjerne at du skal ha det bra men av og til blir det vel ikke akkurat slik vi ser for oss at det skal bli, det er trist men sant. Skal kjæresten din komme i januar ? <3 men uansett så er jeg her hvis trenger å prate , du var der for meg og nå er jeg her for deg :) glad i deg :)

Elly i USA

18.11.2012 kl.22:15

Anne jensen: Jeg tror det er en helt naturlig fase jeg er i, og grunnen til at jeg gleder meg til januar er fordi jeg gruer meg så til jula. Jeg vil bare at den perioden her skal bli overstått :) Tusen takk, det varmer <3

Lisa

05.12.2012 kl.14:55

<3<3

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits