Tusen takk

Det er egentlig en ganske skummel ting, dette med å dele hele livet mitt på en blogg. Det som skremmer meg aller mest, det er at når jeg skriver er jeg helt alene her på rommet mitt, mens jeg skriver ned tanker, følelser og det som måtte falle meg inn til pc'n min, mens når det er ute, da kan hele verden lese det. Det er jo ikke så farlig å åpne seg for en pc skjerm, er det vel? Det blir noe helt annet når jeg ser lesertallene skyte i været og jeg innser at mange flere enn hva jeg hadde regnet med når jeg laget denne bloggen faktisk klikker seg inn her daglig. Det krever litt ekstra og skrive at jeg har det dårlig. Det krever litt ekstra å vite at så fort du trykker publiser kan hele verden trykke seg inn og lese om hvordan du har det. Hvordan smerten plutselig fyttet seg fra under dyna, der den var i skjul og helt alene, og ut til det store internett.

Når jeg nå en gang bestemte meg for å tørre å gå det lille ekstra steget, så føles det vanvittig bra å få så mange fine ord tilbake 

Det er lett å føle at hele verden er i mot deg og at følelsene av ensomhet og savn aldri kommer til å gå over. Det er lett å glemme at jeg har så mange fine mennesker i livet mitt som fortsatt er der og heier på meg. Det er lett å glemme at smertene ikke er der fordi jeg er svak, men fordi jeg har så mange å savne. 

Tusen, tusen takk for alle fine meldinger, kommentarer, mailer og tankeklemmer som har kommet på rekke og rad siden forrige innlegg. Dere er en herlig gjeng.

En ekstra takk til verdens snilleste, fineste, beste bestemor og bestefar som sendte julepakke i posten! Jeg har på meg sokkene nå, og nissen sitter fint plassert på skrivebordet! 

Nå skal jeg krype under dyna og se min bror bjørnen på norsk ! (Pappa: Jeg ser..?)

- Elly

Én kommentar

Tante

20.11.2012 kl.07:23

Elly du er verdens beste!!!! Mange klemmer til deg:-)

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits