Takknemlig

Hei hei!

I dag er det Thanksgiving her i USA. Det er en dag amerikanerne (og jeg!) bruker til å være sammen med familie og venner, sette lys på alt det gode vi har i livet og takke de rundt for å være nettopp der, rundt oss.

Dette har i dag fått meg til å tenke litt over hva nettopp jeg er takknemlig for, og jeg tenkte jeg skulle dele (noe av det, har ikke hele kvelden) med dere :)

♥ Jeg har ikke bare en, men TO familier som elsker meg og vil det beste for meg, og som er der for meg når jeg trenger det!

♥ Jeg har verdens beste venner hjemme i Norge, som jeg savner noe helt grusomt, men som jeg vet at kommer til å være der når jeg kommer hjem.♥ Jeg kan kalle den snilleste, kjekkeste, morsomste, teiteste og mest irriterende personen jeg vet om kjæresten min (You know I love yoooou!)♥ Jeg har fått muligheten til å gå et år på high school i USA, og lever livet for fullt mens dere sitter der på Kragerø vgs og råtner, høhø (no hard feelings?)

♥ Jeg har fått ufattelig mange, GODE venninner som faktisk åpner seg for meg og sier til meg at de allerede gruer seg til jeg skal dra fordi de har blitt så glad i meg, sånt varmer mer enn noe annet!

♥ Jeg er en del av et idrettslag på skolen, og får oppleve high school spiriten på sitt beste!♥ Jeg er sunn og frisk, og har for første gang på flere år en kropp som fungerer som den skal. Jeg har ikke vondt i knærne!!!!

♥ Om litt over en måned får jeg oppleve en amerikansk jul på det stedet i verden jeg hadde hatt mest lyst til å feire den. Jeg skal til Aspen. Nei, jeg tuller ikke.

♥ Jeg får lov til å sprenge mine egne grenser hver eneste dag. Jeg lærer meg selv å kjenne på så mange måter jeg aldri ville ha gjort hjemme.

♥ Jeg vet at uansett hvor vanskelig det kan være, så vil alt være verdt det når jeg kommer tustene tilbake til Kragis i juni, og at det skal bli den beste følelsen noensinne å kunne klemme luften ut av Ole- Marius, mamma, pappa, Tom Andre, Marie, og alle dere andre! 

Jeg syns jeg er utrolig heldig som har så mye fint i livet mitt, og jeg syns også at det er veldig viktig å ta seg til til å tenke over disse tingene en gang i blandt. Så nå lurer jeg bare på en ting; Hva er du mest takknemlig for i livet ditt?

- Elly

2 kommentarer

Lisa

05.12.2012 kl.14:51

Såå koselig skrevet! Er så glad når jeg leser at du har det bra :) Jeg er mest takknemlig for familien min, vennene mine, kjæresten min, at jeg kan synge og at jeg er frisk! hihi <3

Elly i USA

05.12.2012 kl.22:08

Lisa: Vi har det ikke så værst, vi! :))

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits