Thanksgiving 2012

Hei dere!

Dagen i dag har vært kjempekoselig! Familien er så hyggelige, og i dag var hele den utvidede slekta på plass hos Gramsy. Meg like :D

Rundt bordet var stemningen høy, latteren stadig og maten i overflod. Det var veldig tydelig at dette er en veldig nær familie, alle hadde liksom alltid noe å prate om med alle, inkludert meg!

 

Det ble selvfølgelig også et par blinkskudd, min favoritt er dette av Onkelen min, populært kalt Spidey:

Hahaha, herlig!

Meg og mine fine søstre! :)

Vi pyntet faktisk litt også! På bordene, og ellers litt rundt forbi. Ved peisen, for eksempel:Noe som nesten var høydepunktet for meg, var når vertsmor Amy ville ta en familiebilde til årets julekort. Jeg tilbød meg å ta det, siden jeg er litt over middels god til sånt, og alle bare kikker rart på meg og sier at jeg måtte jo være i bildet. Wiiii, jeg er en del av familien, dere! :D

Meg og vertsfamilien min!

Dagen gikk for seg litt sånn som det her:

Dagen startet så sent som mulig, alle sov ut og gikk i pysj til klokka 12, så på disney filmer som har rullet og gått på tv i hele dag, spiste så liten frokost som mulig (måtte ha plass til middagen vet dere, haha!) Etter at vi hadde fått på oss finstasen og sparklet på plass ansiktene, bar det avgårde til Amy's mor, Gramsy. Der var vi så mange som 27 mennesker i dag (trangt.)

Vi spiste middag i mange timer, det vil si, jeg satt og så på at alle andre spiste i flesteparten av de... Jeg skjønner ikke hvordan de får det til. Bunnløse mennesker, haha!

Etter det var det footbal på Tv, så stua var greit tjukk av testosteron i et par timer, foråsidetsånn. Folk gikk hele tiden og småspiste og forskynte seg nok ganger til å mette ti landsbyer i Afrika, hvertfall.

Jeg likte det hele veldig godt, minte meg litt om julaften, hehe. Maten var også veldig god! Familien Blandkjenn: De hadde ikke kalkunen på bordet, og jeg som brukte hele kvelden i går på å manne meg opp til det igjen, haha! Jeg tror dette er noe jeg har lyst til å gjøre igjen, kanskje dette er en fin tradisjon å ta med seg hjem? :)

Dette er hva jeg hadde på meg i dag:

Alt er fra Norge faktisk, eller.... tatt med meg derfra i hvertfall. Ikke ofte det skjer lenger!

Jeg er veldig fornøyd med dagen, nå sitter vi i joggebukser og spiser popkorn (Fra ICA!!!) og ser på filmer. Familiekos!

Beklager et tre mil langt innlegg, men det er bare alt for mye å forklare uten bilder, haha! 

Håper dere har hatt en fin dag! Nå skal jeg gjøre som alle andre og netthandle siste rest av julegavene på Black friday salg, wohoo!

- Elly

Én kommentar

Lisa

05.12.2012 kl.14:51

Ååh, så herlig bilde av deg og vertsfamilien din! :)

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits