Gledestårer

I dag tenkte jeg å være litt personlig igjen. Forskjellen denne gangen er at nå gråter jeg ikke av ensomhet og hjemlengsel, men av glede over hvor mange fine mennesker jeg har i livet mitt. Her får du en liten solskinnshistorie om hvordan jul på andre siden av jorden kan være (Illustrert, selvfølgelig ;))

På tirsdag sendte pappa en eske full av gaver og overraskelser fra Norge til USA, pakken hadde sporingsnavn "Elly". På torsdagsettermiddag (Ja, du kan lese, det tok TO dager, hahaa!) stod pakken godt plassert på jenterommet i Wabash, Indiana, og jeg ble ille irritert når jeg fikk streng beskjed om at jeg måtte spise middag før jeg kunne åpne esken (små barn, små gleder?)

ENDELIG hadde jeg spist ferdig, småpratet litt med vertsen og var klar for å rive lokken på esken i fille biter (Les: klippe den rooolig opp, sånn for at det hele skulle vare lenger, liksom). Synet som måtte meg var så fint! Bare se selv!

Første jeg ser; PEPPERKAKEEEEER! Hahaha, glad jeg har iPhone med speilfunskjon, lol.

Jeg begynner sånn smått og ta ut pakkene en etter en (selvfølgelig klemte jeg ikke, pappa!), lese på merkelappene, se på alle brev og smålapper som er stukken nedimellom, og begynner å innse at HELE slekta har hatt litt innflytelse her. Snart ser jeg sånn ut:

Det er jo ikke rart man griner, når det innimellom julegaver til meg og hele vertsfamilien ligger smågodt, favorittsminka mi, ADVENTSKALENDER(!!), tre norske Cosmopolitan blader og mye, mye mer! Gleden blir større jo mere jeg graver!

Noen av pakkene er merket åpnes nå, en annen "Åpnes når du har lyst på sjokolade" (FARMOR), og jeg pakker opp marius- mønstrete sokker, rett i koppen- kakao og julemarsipan

Jeg er helt på nippet når jeg finner en adventshilsen fra verdens beste farmor, med julestemning i bøtter, og et soleklart bevis på at min farmor er best i hele verden 

Når jeg etter et par sekunder av å bare sitte og stirre på mangfoldet innser at pepperkakeboksen min er åpnet, og åpner for å se hva det egentlig er oppi der, finner jeg hjemmelagde pepperkaker fra pappan min. Da klarte jeg ikke mer. Det er helt normalt og sitte på gulvet og gråte fordi pepperkaker lukter godt altså. It's a Norwegian thing

Nå vil jeg bare si tusen, tusen takk. Jeg føler meg varm i hele meg når jeg tenker på alle dere fine der hjemme. En spesiell stor takk til bestemor & bestefar, famor & farfar, mamma og pappa. Dere er de beste jeg vet om!! Jeg er så uendelig masse glad i dere!

Nå skal jeg ta på meg pysj og ullsokker, mens jeg ser episode 6 av Blåfjell i senga og spiser en hjemmelaget ORDENTLIG pepperkake. Jeg vet om én som sovner med et smil om munnen i kveld. 

- Elly

Én kommentar

Hanne

08.12.2012 kl.18:58

ÅÅÅ. dette fikk virkelig frem minner! Husker godt selv da det trillet inn store pakker i fra posten hjemmefra! De stundene kunne godt vare evig. Ingenting var som å få kjærlighet hjemmefra:)

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits