Bolle i ovnen

Heia!

Ja, du leste riktig, jeg har bakt boller i dag! Høhø.

Amerikanerne i huset var riktig så begeistret når jeg foreslo at jeg kunne bake "noe norskt no", jeg tror de liker det når jeg en sjelden gang gidder å dele kulturen min og sånn, noe som så og si aldri skjer ettersom jeg ikke skjønner vitsen, Norge er liksom ikke så sinnsykt særegent, lol. Slitsomt og unødvendig. Haha,neida, jeg er så undervisende om Norske tradisjoner og verdier atte.. ;)

Jeg trodde også de skjønte hva det var jeg drev å knadde på, og var mektig fornøyd når alle gav uttrykk for at de likte disse bollene mine (som de har valgt å kalle "Bumps", noe jeg ville oversatt med humper, bumper, dumper, klumper eller noe i den duren. Rett på kornet det altså.), men når vertsmor overentusiastisk serverte de som BRØD ved siden av middagen, da skjønte jeg at vi ikke var helt på samme siden alikavell.. akk, ja... jeg prøvde. 

Jeg er i hvertfall kjempefornøyd, ettersom bollene smakte... boller. Eller klumper/humper/dumper.... eller bumper for den saks skyld! :)

Det var dagens språkforvirring fra min side!

Nå skal jeg DUMPE i seng, lol

- Elly

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits