Tiltaksløs

Hvis du slår opp overskriften i hvilken som helst ordbok, kan jeg love deg at dette viser seg:

Elly Kittilsen, 17 år.

Jada såe....

Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om jeg. Det skjer forsåvidt INGENTING akkurat nå, og jeg har vel egentlig bare lyst til at desember skal være over så fort som mulig! (Nå er vi halvveis, juhuu!)

Meningen med dette innlegget er hverken å drite ut meg selv eller klage over det super awesome livet mitt i USA! (Blææææ!!), men å spørre dere stakkars menneskene som fortsatt gidder å klikke dere inn her daglig for å se om jeg lever (svaret er nei 97% av tilfellene) hva dere har lyst til å lese om! Jeg tar i mot alle utfordringer som er, såpass skylder jeg denne miserable bloggen, hah. 

Hva har du lyst til at jeg skal blogge om? Jeg tar i mot spørsmål fra alle, til og med mamma! (Bruk falsk ID da, mamma, det ser liksom bedre ut...)

- Elly

4 kommentarer

Anne(Petterseeen, hvis du ikke skjønte det. Bare tuller. Såklart gjorde du det.)

13.12.2012 kl.11:06

Jeg synes du kan blogge om meg :D <3

sølvi :)

14.12.2012 kl.00:43

hei elly <3 Hvordan er den amerikanske julen? er den så overdådig og plastisk som den blir framstilt, eller har de koslige juletradisjoner og ting de gjør som virker helt rart for oss nordmenn? hadde ikke gjort noe med bilder av juledekorasjoner og sånt, for å se hvordan den amerikanske julen er :) er den veldig annerledes fra den norske julen? og hva syns du om ditt første halvår i usa? har det vært slik du forventet eller bedre/dårligere? oog en ting til, hvordan går det med svømmingen?

du ba om det, her er noen spørsmål hahah, nå får du i hvert fall noe å gjøre :) håper du har det bra der borte in the states <3

Elly i USA

14.12.2012 kl.02:44

Anne(Petterseeen, hvis du ikke: Fantastisk godt forslag <33 Jeg har jo SÅ MANGE FINE BILDER OG GREIER!! :D

Elly i USA

14.12.2012 kl.02:45

sølvi: Og der fikk jeg nok å gjøre ja! Hahaha! Du er god du<33

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits