Amerikansk jul - Dekorasjoner

Bare for å gjøre stemningn komplett, og fordi forrige gang jeg gjorde det fikk jeg evigmange tilbakemeldinger, ber jeg deg så fint om å sette på denne før du leser videre :)

Det de aller fleste av dere lurer på, det er hvordan den Amerikanske julen er. Nå må jeg bare starte med å si at USA er det landet i verden der du finner det aller største mangfoldet når det kommer til menneskene som bor her, tradisjoner, vaner og normer. Det er garantert ingen fasit på hva som er den virkelige amerikanske julen, men her har du litt om hvordan vi gjør det hos familien Ford;

Det har seg slik at alle i familien veldig gjerne vil feire jul sammen, men i og med at det ikke lar seg gjøre like enkelt, feirer vi jul flere ganger! Jeg klager ikke! Haha! 

På fredag feiret vi jul med Amy's familie (som egentlig er de vi skal feire ordentlig jul med også, men broren hennes skal ikke dit vi skal, så vi gjorde det for å kunne feire jul med hans familie også), så med stykk overnordmannisert Elly:

...Og en superfotogen vertssøster: 

...satt på saken, gikk letingen etter juletradisjoner lett som en lek! Det er vel ingen hemmelighet at folk her i USA er kjent for å ta litt av når det kommer til det her med å pynte til jul, men jeg må desverre skuffe dere og si at familien min er ganske så enkle når det kommer til sånt.. her er utsiden av huset:

Veldig enkelt, men fortsatt veldig fint og forseggjort! Jeg liker det!

Inne er det også helt ekstremt striglet, og det er tydelig at vertsmor legger mye i dekorasjonene sine! Dette er fra hovedstua:

Den falske snøen (bomullsvatten) rundt giga- krybba var faktisk min idé! *stolt*

Litt random dilldall finner du rundt i huset her og der, som f.eks. denne:

MAMMA: denne er veeldig intern, men får ikke du også litt vibber til et juletre du fikk til jul engang? Fineste julegaven du har fått i hvertfall! HAHA!

Ellers er mitt favoritt rom kontoret til vertsfar, så jeg sniker med et par bilder derfra også! Staselig, sa du? 

Så hva synes du? Dette er som sagt en VELDIG mild variant, og det er hovedsaklig fordi vi ikke skal være hjemme i julen, men jeg liker det! Julestemning i bøtter!

Om ikke så alt for lenge kommer et innlegg om feiringen på fredag, så følg med! :D

- Elly

 

 

 

Én kommentar

Farmor

18.12.2012 kl.00:06

Kosellig å se hvordan du har det i USA, jenta mi!

Glad i deg!

Stor klem fra farmor og farfar!

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits