Amerikansk jul - Feiring på forskudd

Hei hei! Akkurat som jeg lovet dere i går, kommer det bilder fra julefeiring med Amy's familie i dag. Superblogger!

Ting var ikke så annerledes fra hva jeg er vandt med som jeg trodde det skulle være. Vi kledde oss sånn halveis pent, det var pakker under treet, grana var ekte, bestemor's blodtrykk var høyere enn normalen og barna spurte om pakker annenhvert minutt. Men i tillegg til kjente og kjære juletradisjoner hadde du også de virkelige klare amerikanske hintene her og der...

Stockings!! ... eller julestrømper om du vil, hengende over peisen, akkurat som på film!

Middagsbordet var ganske så normalt, og vi spiste stek og poteter, heller ikke så altfor unormalt :)

De har til og med pepperkakehus! ... med tilhørende tog, vel og merke

Jeg fikk også lurt inn litt Norge, i form av krokaker jeg fikk av verdens snilleste dame for noen uker siden. Det var noen som ikke helt skjønt hvor skjøre disse kakene er, da... kan vel meddele at kreasjonen under raste sammen etter første bit! Men kreativt, det var det jo da! Onkel Courtney!

Hahaha, fancy stuff!

Pakkeåpningen foregikk litt annerledes, her finner alle seg en plass i stua, også kaster man seg over pakkene, alle på en gang, før man sorterer i hauger. Når alle pakkene dine er samlet på en plass skal du sitte der for deg selv og åpne og bli tatt bilder av til haugen er tom. Min vurdering? Sykt kaotisk og meget uoversiktig, hahaha! Men det funker jo det og :)

Fettere og kusiner. Fin gjeng!

Alt i alt storkoste jeg meg! Det er så fine mennesker jeg har rundt meg, at hjemlengselen har blitt forvandlet til et bittepittelite problem som så og si aldri merkes lenger! Jeg er spesielt glad i tanten min her, hun er så forståelsesfull og grei! Dere trenger med andre ord ikke bekymre dere for meg, amerikansk jul er topp!

Avslutter med den søteste skapningen i verden:

Nå tar jeg kvelden!

Men et lite spørsmål, er dere fornøde med oppdateringene om den amerikanske julen så langt? Noe mer jeg burde blogge om? :)

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits