Finals

I Norge, har vi eksamener en gang i året, og da kun en skriftlig og en muntlig. Her i USA derimot, har vi eksamener etter hver semesterslutt, og det er i ALLE fagene du har, noe som vil si syv eksamener. Jeg takker høyere makter for at jeg bare har seks fag (har study hall, noe som vil si selvstudier, siste time hver dag), og at to av de er kunstklasser. I kunstklassene får vi frie tøyler i to uker, og det er faktisk veldig greit. Tror jeg ble ferdig med begge de prosjektene i dag faktisk! Føles godt!

MEN, de fire andre fagene, de har 90 min. lange prøver alle sammen :( Må si jeg gruer meg aller mest til Biologi.... æsj. Nå sitter jeg og leser til engelsk eksamen, og pugger et helt ark med ord jeg aldri harhørt og aldri vil få brukt for. Fint det!

Bah. 

Det eneste som får meg til å ville jobbe meg igjennom det, er vel at juleferien står og lokker etter skolen torsdag. Da setter jeg nesa mot AAAASPEEEEEN!

Det må jo bare bli bra!

Ønsk meg lykke til da? :)

- Elly

2 kommentarer

Kristine

20.12.2012 kl.01:31

Snart er det juleferie, lykke til med siste innspurt! God jul :)

Elly i USA

23.12.2012 kl.05:20

Kristine: Tusen takk! Det gikk kjempebra :)

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits