Et godt, nytt år?

Det er jo det alle sier til hverandre på denne tiden av året. Ønsker om et Godt nytt år blir slengt ut i alle verdenshjørner på utallige språk, og jeg tror jeg aldri har hatt så blandede følelser om et årsskifte som det jeg har i år. 2012 er det beste som noensinne har hendt meg på flere måter enn hva noen av dere noengang vil forstå. Ikke bare har jeg opplevelser for livet, men jeg har også lært veldig mye. Om meg selv, om mennesker rundt meg, og ikke minst, om hvordan verden egentlig fungerer og min rolle i den. Jeg vet mye mer om hva jeg er god til og hva jeg vil i livet mitt nå enn hva jeg gjorde før. Jeg vet at jeg har flere sterke sider enn hva jeg trodde, og jeg vet at umulig er et veldig svakt ord. Jeg vet at jeg kan klare akkurat hva jeg vil.

Mamman min har alltid sagt at kunnskap er makt, nå har jeg endelig innsett hvor sant det er og skjønner hva hun mener. 

Det føles som om det bare er et par uker siden jeg stod på Gardemoen og vinket hadet til familien min. Samtidig virker det som om det er flere år siden jeg kom hit. Jeg satt og bladde helt tilbake i mitt eget facebook- album "USA 2012/2013" og innser at det er tid jeg aldri får igjen, minner som nå kun er det, minner. Jeg vet at det fortsatt er mange måneder igjen, men når jeg tenker på hvor vannvittig fort det siste halvåret har gått får jeg en ordentlig klump i magen av tanken på at dette året en dag vil være over. 

2012 var året jeg dro, 2013 er året jeg kommer hjem igjen

.....MEEEEN! Før den tid er det sykt mye fett som skjer, foråsidetsånn! Jeg skal prøve å legge frustrerende tanker om altforlitefuckingstidtilaltogalle bakerst i hodet, og leve livet så godt jeg kan de siste fem månedene mine. Prøve.

Godt nytt år da dere!

- Elly

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits