Amerikansk jul - Førstehåndserfaring

Det har vel egentlig ikke føltes så veldig som jul dette året. Mest fordi jeg er en veldig familiekjær person, og fordi tradisjoner er noe av det som er viktigst i verden for meg. Jeg liker å gjøre ting sånn som det alltid har vært og sånn som det skal være, så hvordan jeg klarer det jeg holder på med nå, det er et godt spørsmål.

Julaften var ingen spesiell dag, jeg stod opp tidlig og ble med på julefeiringen og pakkeåpninger både hos mamma og pappa, mens jeg satt på andre siden av jorden og spiste Nidar's julemarsipan og pepperkaker. Det blir ikke bedre enn du gjør'e sjæl, sa kjerringa ;) Etter min lille, norske jul bar det ut i bakkene, og jeg stod på ski til det gjorde vondt både her og der.

Dagen etter, første juledag, var det ordentlig jul her i hus. Dagen begynte igjen i bakkene, og senere på kvelden åpnet vi pakker! Dette skal tradisjonen tro gjøres så tidlig på morgenen som mulig iført pysj, men det var så innmari bra føre, at vi bestemte oss for å drøye det. 

Familien samlet foran juletreet før kaoset begynte

Søstrene sisters da! 

Meg og pakkehaugen min! Jeg hadde vel helt ærlig sett for meg at jeg ikke kom til å få så mange pakker i år, ganske enklelt fordi jeg er jo tross alt "Bare til låns", men der tok jeg mektid feil! Det er tydelig at vertsfamilien min har lært meg og kjenne, og jeg ble virkelig overrasket over hvor gavmilde de var!

Det hele toppet seg jo når jeg åpnet denne esken da, med tillegsinfoen: Vi skal til Hawaii i springbreak!

Meg og vertsfar!

Hvis jeg nå skal velge, så må jeg vel alltids si at norsk jul er best, men denne var ikke så aller værst den heller :) Jeg er glad jeg kunne tilbringe den på en plass jeg elsker, med mennekser jeg kjenner godt og tillegsfamilie som støtter og trøster :) Tante Heather er best! Hahaha, hjertee

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits