Happy nytt year, da dere!

Nyttårsaften i år var knall!

Jeg hadde nemlig blitt godt kjent med en av skiinstruktørene i Snowmass (som forøvrig også gav meg tilbud om jobb som skiintruktør opptil flere ganger, hahaah!) og på nyttårsaften sendte han vertsmor en melding og sa at en lokal restaurant feiret NORSKT nytt år klokka fire, i og med at det var 11 nordmenn som startet Aspen skiskole! Vi måtte jo bare dra dit.

Reataurantlokalet var fyllt opp med lusekofter, telemarksgensere, mariusgensere, Kari Traa, Moods of Norway, og alt annet som på noen måte kan forbinnes med Norge. HERLIG!

Det var også en håndfull andre nordmenn der, og etter nedtellingen var vi en liten gruppe som hylte Godt nytt ååååååååår!!! så høyt vi bare kunne, hahaha!

Dette er en av skiinstruktørene som var med på å starte Aspen skiskole! Han er fra Geilo og har vært i Kragerø nesten årlig, haha! 

Det var til og med andre telemarkinger der! Denne karen er fra Siljan!

Her er gjengen, haha! Bildet blir hengt opp i lokalet, og hvert år gjentas tradisjonen!

Her har du fire nordmenn på rekke og rad! Du aner ikke hvor merkelig det var å overhøre samtaler på norsk både her og der etter fem måneder på kun engelsk!

Dette gjorde dagen helt kanon, og jeg fikk visittkortene til en hel haug mennesker som gjerne ville ha tilsendt bildene, så det tenkte jeg jeg skulle gjøre nå etterpå! Utrolig mange mennesker som faktisk kunne plassere Norge på et kart også, imponerende!

Dette er skiinstruktøren! Verdens kuleste fyr :D

- Elly


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits