Senior spotlight

Hoho! SE hvem som er flink blogger og greier da! (Jeg snakker selvfølgelig om meg selv, sånn hvis du lurte)

På lørdag hadde vi vårt siste hjemmestevne med både jenter og gutter (guttene har et til, siden vår sesong begynte før deres), og det føltes helt merkelig. 

Det var også Senior Night, noe som jeg nevte tidligere, så det var litt ekstra trist siden alle liksom tok farvel og sånn.... snufs, snufs

Jeg og fine vertsforeldrene! Litt kjipt at vi fikk nelliker, ettersom det er den kjipeste blomsten som finnes... de var til og med gule. Gule blomster er forbeholdt sykehus og gamle tanter. Bare sånn at den saken er klar.

Seniorene 2013! Det var til og med bilde av oss på kaka! FETT.

Etter kakaespising var det bare å smile og holde hender i alle retninger, ettersom alle vil ha bilde med utlendingen. Lol.

La med med det få presentere min partner in crime her på skolen, Jonathan fra Sverige, også kjent som The swede. Superlol.

Pene og sånn da.

- Elly

2 kommentarer

Thao thanh

11.02.2013 kl.07:00

så artig :) Liten verden. haha. Jonathan var på samme soft landing camp som meg i new york i august.

Elly i USA

11.02.2013 kl.23:55

Thao thanh: Haha, så gøy!

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits