Time's running out on me...

Jeg har egentlig aldri tenkt tanken på at dette en dag skal være over.

Jeg har det så bra nå, du aner ikke, og tanken på at det jeg nå kaller livet mitt skal ta slutt en dag, det er bare for mye for meg. Jeg vil virkelig ikke dra herfra. Sånn noensinne liksom.

Jeg vet at det fortsatt er over 4 måneder igjen, og at jeg fortsatt har masse og se og oppleve og sånn, men du skjønner det, at jeg begynte nettopp å pakke første esken med mine ting som skal sendes hjem til Norge, og det sammen med det faktum at svømmesesongen er over for min del ble litt tungt å svelge :(

Men dere må ikke misfortså altså, jeg gleder meg veldig til å komme hjem og få litt ro i sjela igjen, men det er en ting som har gått litt opp for meg i det siste:

Livet hjemme i lille Kragerø vil alltid være der, vennene mine der vil alltid være de som står meg nærmest og det vil alltid være det som er hjemme. Norge er der jeg kommer fra, det kommer aldri til å endre seg. Livet jeg lever nå er som tatt ut av en fjern drøm jeg hadde da jeg var tolv år gammel. Det er dette jeg alltid har villet, og det at jeg nå står nærmere målstreken enn hva mange andre gjør, det er en helt vill følelse. Jeg har ikke sett familien min på nesten 6 måneder, jeg har snakket norsk med en fysisk tilstedeværende person kun få ganger, og jeg har klart meg alene midt i den store verden i et halvt år. Jeg er 17 år gammel, og jeg har sett og opplevd mer enn hva mange dobbelt så gamle noen gang har. Når jeg 3. juni i år setter meg på flyet til Norge, da har jeg klart noe jeg helt ærlig ikke trodde jeg ville. Jeg har bevist noe stort for meg selv, alle dere som daglig klikker dere inn her, og alle andre som på en eller annen måte har fulgt meg så langt. Da skal jeg være stolt av meg selv. Det har jeg all rett i hele verden til å være, dette kan ingen noen gang ta fra meg!

Men det vil også bety slutten på mitt livs vakreste eventyr... Og akkurat nå, klarer jeg ikke engang tanken. I just can't....

Nå lurer jeg på en ting.. Når begynte du å lese min blogg? Og hva har vært grunnen til at du fortsatt leser? Jeg håper du vil følge med i 4 måneder til, før vi alle kan takke for noen fine 10 måneder! 

Bildet over er det første jeg noengang så av USA... Hadde noen da fortalt meg alt det jeg nå vet, så hadde jeg ledd vedkommende rett opp i fjeset og sagt at såå bra kan det umulig bli..! Jeg skulle bare visst!

- Elly


 

 

4 kommentarer

Kristine

24.01.2013 kl.11:47

Begynte å lese bloggen din i august og har fortsatt å lese den fordi du skriver bra og på en morsom måte :))

Vilde

25.01.2013 kl.00:13

Jeg begynte å lese bloggen din når du hadde vært der et par måneder. Jeg leser den fortsatt fordi jeg selv vil dra neste år, og føler at det hjelper veldig å lese om andres opplevelser! Ha en fin kveld :)

Ваш солдата

25.01.2013 kl.16:33

Jeg har lest bloggen din helt siden den kom, og leser den fortsatt. Liker å lese den for å høre om hva du opplever og gjør også om åssen du har det. Kommer til å lese den videre og håper på at du ikke slutter å blogge etter USA turen din. Du er en flink og god blogger.

Lisa

27.01.2013 kl.20:04

Jeg begynte å lese bloggen din like etter du var ankommet USA. Jeg leser den fordi jeg syns det er veldig spennende å få "være med" på turen din og utviklingen du har personlig på et sånt år. Jeg var aldri utvekslingsstudent selv, men jeg gikk på folkehøgskole ifjor og jeg vet hvor mye man opplever på et år borte fra alle andre man er vandt med å ha rundt seg. I motsetning til deg kunne jeg riktignok dra hjem stort sett når jeg ville. Lykke til videre med de siste 4 månedene dine, jeg kommer til å følge med deg videre :)

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits