Bronsemedalist fra OL i London 2012

Hei dere!

De siste dagene har vært veldig bra! På onsdag fikk vi nemlig besøk av en svømmer vertsfamilien min har kjent siden de møttes på en leir på et universitet her i Indiana, og siden den gang har ho klart å svømme seg til en bronse medalje i OL! LIIITE kult da! Haha!

Jenta heter Margaux Farrel, og har to statsborgerskap, så hun svømte for Frankrike. Eventen ho vant i var 4x 200 Fri stafett. 

På torsadg ko hun til skolen vår, og snakket til svømmelaget i nesten to timer om hennes oppture, nedturer og opplevelser innenfor OL og svømming generelt, det var så gøy!

Det var nesten en halvtime med spørsmål etterpå, så jeg tror det var flere enn meg som syns det var interessant! 

Ho var også snill nok til å gi oss alle signerte postere, og jeg var (selvfølgelig) fotograf for dagen! 

Her er Margaux, medaljen og meg! Minne for livet!

- Elly

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits