Norway goes Sweetser

Hei dere!

I dag har jeg gjort noe veldig kult! Jeg, Sarah og Melissa dro på tur til en barneskole i nabobyen her, der barna i 4. klasse har lest en bok om Norge og jeg holdt et foredrag for de! DE KUNNE TIL OG MED PLASSERE NORGE PÅ ET KART. (Det klarer ikke halvparten av min kjære senior- klasse engang altså, så jeg ble kraftig imponert!)

Jeg pakket en bagg full av mariusgenser, flagg, rømmegrøt, leverpostei, kokebok, pass, penger og det jeg hadde av Norge souvernirer jeg, men det som slo aller best ann, det var når jeg gikk inn i rommet og tar fullstendig av på norsk og introduserer meg selv med mer innlevelse enn Karl Årø. Da ble hele salen muse stille og øynene spratt nesten ut av hodene på samtlige. Og der var oppmerksomheten min gitt!

Det var ikke vanskelig å få respons heller, alt jeg gjorde var i grunn å svare på spørsmål, haha! 

Det som kanksje imponerte meg mest, var nivået på spørsmålene. Det var veldig, veldig saklige og gode spørsmål, alt fra hva slags sporter vi hadde i skolen til hvordan mat vi hadde og hvordan det var å bygge veier (!!) og infrastruktur(!!!) og sånn. Imponert!

Jeg dro frem pakker med rømmegrøt og forventet store ÆÆÆSJ fra salen (siden det er det alle de eldre jeg har vist det til har sagt, lol), men da lurte geniene på hvordan man lagde det og begynte å snakke om kulturforskjeller og tradisjoner og sånn. Igjen, målløs.

Alt i alt en kjempefin opplevelse for både meg og de! Også skal det jo sies at det var veldig greit å slippe skolen litt og da, hahaha!

In case any non- norwegian people also find this interesting, I would like to give a HUGE thank you to Sweetser elementary school and the kids and teachers that welcomed us so nicely today. I had a blast, and I hope you all learned something! I really appreciate the opportunity to tell people about Norway, and I was deeply impressed about how much the kids alread knew and how mature their questiones were! YOU GUYS ARE AWESOME!

- Elly

3 kommentarer

Mamma

29.01.2013 kl.12:10

Du er bare rå! Stolt av deg <3

Marthe Stenberg :)

29.01.2013 kl.12:16

så søtt, flink du e Elly :)

Tante

30.01.2013 kl.07:49

Toppen!!! Du er jo bare så flink Elly :-) klem

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits