Don't cry because it's over, smile because it happened

For tre- fire måneder siden var denne dagen bare en fjern drøm. Jeg lagde en nedtelling på mobilen tre uker ut i sesongen, og ville bare ha det overstått. Nå sitter jeg her, og svømmesesongen min er over.

De siste ukene har vært et sirkus! Sectionals nærmet seg med stormskritt og selv om medaljedrømmen røk for min del pga. en sterkt betent skulder, så har det vært en opplevelse i seg selv bare å få vært med på dette her!

Verdens snilleste vertsmor dekorerte skapet mitt på skolen, stas!

Treneren ble nesten gal av alt som må ordnes at jeg så det som nødvendig å hjelpe han litt... disse skiltene besvarer nesten alle spørsmålene han får daglig, og krever fint lite av han, vinn- vinn- situasjon!

Hahahaaa! Ukene ble til dager og vi hadde jentekvelder, farget håret (Dårlig avgjørelse, Elly... dårlig avgjørelse...) og seniorene fikk noen søte, varmende ord fra resten av laget:

Så kom torsdagen, og vi satte oss på bussen til Indianapolis, og første runde av årets sectionals! Der gjorde vi det kjempebra til å være fra en skole med drøyt 500 elever, og hele 22 svømmere dro tilbake på lørdag! 

Jeg husker når det sto 70-ognoe dager på den der jeg, det har gått fort det!! :O

Nå er det altså over, og sjansen er stor for at jeg aldri kommer til å svømme et stevne igjen resten av livet. Ufattelig trist, men samtidig kunne jeg ikke ønsket meg en bedre avslutning på "karrieren" enn det å være en del av et amerikansk high school lag. De kan det her med lagånd, og jeg har aldri følt en større tilhørlighet noensinne. Jeg vet jeg har fått venner for livet, og uansett hvor mange ganger jeg har hatt lyst til å snu meg i senga og drite i hele svømminga (mer enn en gang, dere...) så kan jeg helt ærlig si at det har vært verdt det. Jeg tror nesten jeg ville gjort det igjen, til og med.

Så gjorde jeg det jeg gjør best, klager på Instagram. LOL. 

Jeg kan med hånden på hjertet si at dette har vært noe av det fineste med hele utvekslingsåret mitt, og at jeg er evig glad for at jeg gjorde det. 

Hvis du selv skal være utvekslingsstudent, bli med på en sport! Det gjør hele vennesituasjonen såå mye enklere, og det bringer flere gode minner og gir High school- spirit en helt ny mening. (Pluss, du slipper å bekymre deg alt for mye over de ekstra utvekslings- kiloene ;))

Nå er det bare å hamstre treningstøy for min del, for neste uke blir jeg med på Track & Field! Hva er det? Det vet jeg ikke enda, så det er jeg sikkert kjempeflink til! Wuhuu!

- Elly

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits