Smil og vær glad for hver dag som går...

...så skal vi se hvor vondt i kjeften du får!

Hei hei!

Jeg hadde egentlig tenkt til å dra på ekstratrening for track i dag, være sporty og flink og sånn, men så fristet vertssøsster med kafebesøk og smoothies i stedet, så det er vel unødvendig å fortelle dere at jeg ikke trente i dag.. hehe. 

Nå sitter jeg og planlegger helgene fremover, det skjer mye kult i ukene som kommer nå altså! Om to uker reiser jeg til Boston for en langhelg, det blir bra! Nå til helgen setter jeg kursen mot Indianapolis for hundrende gang, og jeg gleder meg vilt mye til å se verdens beste Macy igjen! hjerteee.

Ellers bestilte jeg akkurat masse treningstøy til bruk UTE midt på VINTEREN.... frister ikke i det hele tatt, herregud så dumt å be meg løpe rundt utendørs midt i februar... jaja, jeg overlever vel, haha!

Som du sikkert skjønner er dette grunnen til at jeg så og si aldri gir dere hverdags innlegg, hverdagen min er virkelig ikke mye å skryte av, haha! Kan også nevne at jeg møtte en amerikaner og snakket engelsk i dag, liksom... WOW!

Slenger med et lite bilde av skolen min! Skulle bare ønske det fortsatt var 30 varmegrader utenfor.... :(

Ha en finfin dag, dere!

- Elly

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits