I'm gonna make this place your home

 Det slo meg plutselig i dag at jeg egentlig ikke har vist noen bilder av byen jeg bor i. Det er jo ikke bra blogger- oppførsel i det hele tatt, huh? Jeg bor altså i Wabash, Indiana, en by som ikke hadde havnet på kartet uansett hvor mange kjendiser vi hadde produsert. Det er så langt fra hvor jeg ville havne når jeg først søkte, men dette her dere, det er det som er ekte vare. Jeg har bodd her i seks måneder og samtlige jeg møtte mens jeg tok disse bildene i dag hilste og vet hvem jeg er. Det bor drøyt 2000 mennesker her, godt over halvparten bor utenfor det såkalte sentrum, akkurat som oss. Det tar fem minutter å kjøre fra huset vårt til sentrum, og jeg sverger på at tre av de er vår egen innkjørsel, haha.

Det var en kjempedag i Wabash's stille gater, sola satt akkurat der jeg vil ha den når jeg tar bilder, og alt jeg trengte å ha på meg av jakke var fleecejakka mi. Med andre ord helt greit februar vær :)

Jeg kjøpte kaffe på den lokale kaffesjappa (Den ENE vi har, hehe) og trasket hele byen rundt sikkert tre ganger, ikke det at det er så godt gjort, haha!

Her får du da et aldri så lite (les: milelangt som alltid) bildedryss fra det jeg nå kaller hjemme. Enjoi 

Kaffesjappa miiii! Modocs Legg merke til skolebussen ;)Et lite stykke Wabash utenfor det som er det mest berømte bygget vi har - Rådhuset.

...Chiller med presidenten da.. ;)

- Living the true american dreamPosthuset!Feels like home to me

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits