Boston, MA

Hei hei!

Denne helgen hadde vi vinterferie (får bare to dager ekstra fri her, baah!) så da tok vertsmor med seg meg og søstrene mine (eller "All my daugthers", som ho sier, elsk<333) til Boston! Veldig kul by egentlig, New York, Indianapolis, St. Loius og Chicago er veldig urbane og nymoderne, mens Boston var deres totale motsetning, her har bygningene stått der der i står siden de første puritianerne kom for flere hundre år siden, og byen er mye mer gammel- europeisk enn noe annet. De har også helt fantastisk sjømat. (Dere som følger meg på Instagram skjønner hva jeg snakker om, hehe ;))Alt i alt en kjempe tur! Vi leide to guider, en på fredag og en på søndag, så vi lærte veldig mye om byen også, sånt liker jeg!

Det eneste minuset var at det var helt sinnsykt kaldt, kjente kulde bite i kinnene, akkurat som i Norge! Og så lett var det å kvitte seg med alt som heter hjemlengsel, lol

Og til alle dere som ikke følger meg på Instagram, her er en forklaring på sjømat- kvelden, tror den stakkars servitøren aldri har sett noen nærmest gråte av smaken av hummer, haha! 

Et par veldig fornøyde jenter, det er så deilig at vertsmor er like glad i sjømat som meg, så kan jeg bestille dyr mat uten at det gjør noe, hoho! (Vi delte, og det var fortsatt ingen mulighet at vi kunne spise hele, haha!)

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg bor i Wabash, Indiana og dette er måten jeg vil fortelle om året mitt på! Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits