Washington DC

Hei hei!

På mandag var det President's Day her i USA, noe som er en offentlig høytidsdag, så det vil si at vi ikke hadde skole. Vi dro hje fra Boston denne dagen, og allerede der gikk T- banen i stykker i det sekundet vi gikk på og når vi endelig kom oss til flyplassen i en alt for dyr privateid taxi var flyet vår forsinket med først en time, så en time til. Vi kom oss til Washington National i god behold, og der fikk vi beskjed om at flyet vi skulle ha tatt allerede hadde dratt, og at det neste gikk om fem timer. Joda så, gladgjeng til tusen. 

Men det er i situasjoner som denne man må prøve å finne lyse sider, og vår lysside var jo HELT KLART at vi var i en av verdens mest berømte byer, og ti minutter unna alt den er kjent for, så hva gjør vi? Joda, vi drar til Pentagon Mall iført reiseantrekk, sovesveis, NEONgul STS- sekk og viktigst av alt; solbriller. Haha!

Se turisten da dere! Dææver.

Fikk streng beskjed av vmor om at jeg trengte et ordentlig bilde og, haha!

The Capitol er så langt unna at jeg ikke gadd å gå nærmere. Et bilde er et bilde dere, vi hadde tross alt fire timer på dette tidspunkt, hah!Sisters! Hjertee.

...som å gå i en film, lover!

Fint vær var det her og! Sånn i motsetning til Boston liksom, haha

Fant meg en kjent bygning da...

...og et par soldater, holder jo ikke med bare en kan dere skjønne, hahaha!

Og jeg bare: Han har jeg sett før...

Chiller'n med Lincoln da vett! Hah.Og sånn i og med at det var presidentens dag, måtte vi jo droppe innom! Såpass folkeskikk har jeg jo ;)

Poserer i Harvard genseren da vettu! Som tilleggsinfo kan jeg legge til at Harvard er et veldig berømt universitet, lokalisert i Boston, og at min vertsfamilie har en fetter der. Han heter Edward og er fransk. På lørdag måtte vi han i Cambridge (Bydelen Harvard ligger i) og han viste oss rundt på skolens campus (område). Veldig kult når folk på gata tror jeg går der, haha! Det må jo bare være et tegn på at jeg ser grusomt smart ut! Haha! (Det er bare 5% av de som søker som faktisk kommer inn...)

Washington med iPhone:Da kan jeg krysse hovedstaden av på lista også, wuhuu!

Hvis du kunne dratt hvor som helst i USA, hvor hadde det vært?

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits