Snødag, ukens senior og annet nytt

Hei hei!

I dag våknet jeg klokka halv seks til den fantastiske nyheten om at jeg kunne sove videre! Finnes det egentlig noe bedre? Jeg tror egentlig ikke det.. grunnen er selvfølgelig at det er 2 cm med snø på bakken og en antydning til is på veiene. Siden 90% av sjåførene er 16-17 og så og si ingen av de noengang har kjørt på vinterføre, blir skolen stengt fordi de ikke vil ha studentene på veien. Det hjelper selvfølgelig heller ikke at vinterdekk og strøgrus er ikke- eksisterende, haha! Jeg rister på hodet jeg altså.. 'Murica<33

Ellers kan jeg meddele at jeg har blitt kjendis! Haha! Her i "Kommunen" jeg bor i, trekker avisen frem en senior som har utmerket seg i det siste, stiller vedkommende en rekke usaklige spørsmål, tar et lite flatterende bilde, og setter hele sammensuriumet på forsiden hele uken. Yey. Denne uken var det MEG! Litt kult, men samtidig veldig kleint. Legg spesielt merke til Taylor Swift kommentaren, lol. Det er ganske enkelt en hyllest til Oak Hill svømmelag, ettersom det var det eneste vi hørte på i garderoben hele sesongen. I knew you were trouble when you walked iiiiiiiin! Vi blir aldri sammen igjen altså, liksom noensinne. HAHAHA!

Hahaha, pene meg<333

Denne uken har jeg fått TO pakker i posten dere! De var stappet med norsk godteri (megahjerte), søte brev og selvfølgelig ullsokker fra bestemor<33

Det måtte selvfølgelig på Insta! Jeg er instakul ass..

Skikkelig fornøyd med å komme hjem til å kunne stappe i seg norsk godteri etter Track trening altså! Wuhuu! Jeg har en tendens til å ta skikkelig fine bilder av meg selv når jeg er veldig glad for noe, litt sånn som når jeg fant Toblerone på flyplassen i Washington:

Jada, såe! Må da også legge til at jeg sendte dette bildet til halve kontaktlisten min... telefonen min trenger ikke bare alkolås, men idiotsikring... superlol.

På onsdag var det også 200 dager siden jeg flyttet til USA, hjelp så fort tiden har gått! Bare litt over 100 dager igjen nå!

Nå skal jeg nyte fridagen min, og forhåpentligvis snakke litt med de hjemme! Det blir veldig fort lenge mellom hver gang, men da er det jo også ekstra fint når vi endelig har tid igjen!

Jo! Også skal jeg gjøre en ting til! Spise heksehyl ;)

Peace out, haha!

- Elly

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits