Valentines Dance

Hei hei!

Det er på ingen måte en god ide at jeg blogger akkurat nå, men farmor sa ho så gjerne ville se kjolen, så da kjører vi på:

I dag har jeg vært på Valentines Dance, et ball arrangert av skolen. Hele greia er igrunn at kjolene skal være pyntet og korte, i motsetning til Prom, der de er pyntet og lange. 

Hele dagen har igrunn gått med på å stelle seg, gjøre siste finpuss på stort sett ALT (vi snakker til og med manikyr, woho!) ogfikse planer for etter selve dansen (ting gikk litt skeis, så det er godt jeg faktisk har venner, sånn at vi hadde et sted å være, lol).

Jeg ordnet meg sammen med vertssøstrene mine og Maddy, som har vært blogg- kjendis før;Vi måtte jo ta et bilde av de kule frisyrene våre og! Flinkeste Erika har lekt frisør på alle untatt seg selv, der måtte alle andre hjelpe til (bokstavelig talt! Den lille greie krevde alle tre. Vet ikke om jeg skal le eller grine, haha!)

Jeg prøvde å ta et bilde av hvordan kjolen ser ut bak når jeg kom hjem i stad, det var ikke så lett.... men jeg håper dere skjønner tegningen! Haha!

Nå er jeg sliiiteeen! Natta!

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits