Spørsmål om utveksling?

Heisann!

Jeg har nå vært gjennom min kanksje tiende periode som syk her i USA, faen ta airconditioning, og i dag, som jeg endelig føler meg som meg igjen, blir skolen atter en gang avlyst pga. snø. Jeg ler stadig.

I det siste har jeg igjen fått mye spørsmål på mail (har bare innsett at det er sånn dere gjør det, haha) og de aller fleste er ang. utveksling generelt og livet i USA. Nå har det seg nå en gang sånn at jeg vet en god del om begge deler, så da tenkte jeg å ta meg goood tid og svare skikkelig på det dere lurer på. Om du er kommende utvekslingsstudent, vurderer å søke om noen år, eller bare rett og slett lurer på hvordan High School livet i USA er eller vil vite noe om meg og mitt utvekslingsår av ren nysgjerrighet, fyr løs

- Hva vil du vite?

- Elly

6 kommentarer

Anne Lene

06.03.2013 kl.16:51

Kult, tror at jeg også vil ta et år i utlandet... :)

Hadde satt veldig stor pris på en kommentar tilbake! :)

06.03.2013 kl.17:01

Har du gym på skolen din?

Når starter og slutter skoledagen din?

Hvordan var det første dag du møtte vertsfamilien?
Hallo! Jeg har akkurat fått linket en skikkelig kul konkurranse hvor man kan vinne 1 år med energi drikke helt gratis! Jeg for eksempel liker skikkelig godt å drikke Mountain Dew så jeg hadde spart masse om jeg hadde vunnet denne konkurransen. Kunne du tenke deg å være med? :-P Det er jo gøy å vinne selv om man ikke drikker det selv.

Kristine

06.03.2013 kl.20:14

Skal på utveksling selv til høsten og har vel noen spørmål jeg kan spørre om :)

- Hvilken matte tok du i Norge før du dro? Hvem har du i USA? og skal du ha matte i 3dje året?

- Hvilke fag er det du skal forsette med når du kommer tilbake til Norge?

- Hadde du mye kontakt med familien før du dro dit?

Var vel det jeg hadde :) elsker bloggen din!

Belinda

06.03.2013 kl.23:23

Hei! Vi har en spørreundersøkelse om blogging akkurat nå. Det er 8 spørsmål som skal besvares, og alle som svarer, får et gavekort på kr50 som takk for hjelpen. Håper du har lyst å være med :-)

Belinda

07.03.2013 kl.00:11

Hei! Vi har en spørreundersøkelse om blogging akkurat nå. Det er 8 spørsmål som skal besvares, og alle som svarer, får et gavekort på kr50 som takk for hjelpen. Håper du har lyst å være med :-)

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits