Teller ned!

Du vet den følelsen når du gleder deg så mye til noe at du tar deg selv i å sitte og dagdrømme konstant om akkurat denne tingen og hvor fantastisk det skal bli? Sånn har jeg det nå!

Den vinterbleke huden min som begynner å farlig nærme seg blågrå, og det gul- blonde håret mitt trenger sol. Sjelen min trenger sol. Da hjelper det veldig at Spring break (For å illustrere hvordan jeg har det tenker jeg alltid en liten aaaaaaaaaaaaah hver gang noen sier disse to, herlige ordene) nærmer seg med stormskritt og at jeg om 15 (!!) dager setter kursen til Maui, HAWAII!!! og dette hotellet:

Se flere bilder ved å trykke her :)

Det er hotellet fra filmen Just Go With It, med blandt annet Jennifer Anniston og Adam Sandler i hovedrollene :) 

Veldig bra respons på forrige innlegg, sånt noe gjør meg så glad! Og en liten personlig meldig fra meg til "Belinda" og "Stine" og alle andre som syns det er en god idé å spre spam kommentarer: Blow me. Til alle dere andre; det er bare å fortsette å sende inn spørsmål på mail eller som kommentarer, også svarer jeg når jeg syns det er nok, ok? :D

Ha en strålende dag!

- Elly


4 kommentarer

Anne Lene

07.03.2013 kl.07:47

Wow, det hotellet var kjempe fint... Nå kommer jeg til å drømme at jeg er der og våkne skuffet opp i senga, takk for den! Haha, kos deg videre av dagen da. :)

Elly i USA

08.03.2013 kl.00:07

Anne Lene: Må nesten si velkommen i klubben når det gjelder akkurat det, hehe :) Bare hyggelig du, og takk, du også! :)
Hellu kjære blogger! Vi har nettopp lansert en ny side for alle som liker å prøve nye produkter. Våre kunder er internasjonale produsenter som er ute etter å høre deres meninger før og etter de har lansert nye varer. Våre spørreskjema er korte og spennende å være med på og alle premieres med en premie; vi har stort sett flere å velge mellom så her er det noe for alle og enhver! Registrer deg og se hva det går ut på da vel :-) Ps. Bra blogg, forresten!

Lise - KONKURRANSE!!

09.03.2013 kl.11:50

Heisan! Dette var en kjempe kul blogg. Jeg syntes du er flink :-) Og du? Jeg har funnet en god konkurranse på en annen side. Det er sånn at du kan vinne et gavekort på 5000 kroner. Kanskje du har flaks :D !! Bli med da!! :-)

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits