Søndagstips

Hei dere! 

Søndag er den internasjonale kosedagen, så da tenkte jeg det passet fint med et skikkelig godt, og sunt, søndagstips 

Helt siden jeg postet bildet under på Instagram forrige uke, har folk spurt meg hva det er og hvordan lage det. Det er latterlig enkelt, og samtidig er det bare så godt, det kan likes!

Namnam 

Herlighten er noe så enkelt som mager, gresk yoghurt med honnig og valnøtter og passer like godt til frokost som til sofasnacks, jeg er hekta, for sure! ♥  

Jeg bruker vanlighvis naturel yoghurt, men siden det var lite igjen av denne i dag, prøvde jeg meg med vanilje i stedet, og det funket like fint!

Putt ønsket mengde i en serveringsbolle, og legg deretter øsnket mengde valnøtter oppå yoghurten. Honningen legges på toppen (forsiktig, det legger seg litt utover når det treffer yoghurten, og det blir fort veldig mye).

Det er veldig enkelt, inkluderer ting de fleste har hjemme, og tar deg to minuter å lage. Genialt!

På dette punktet skal det se ca. slik ut: 

Alt du nå trenger å gjøre, er å røre rundt og blande godt...

...før resultatet er klart og alt som gjenstår er å nyte  

Håper tipset faller i smak, og at dere alle får en finfin søndagskveld 

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits