Livet som eventyrlysten

Hei hei!

I det siste har mailen min blitt rent ned av utvekslingsstudenter som reiser til høsten, og som nå bare har en 4-5 måneder igjen før de reiser ut på sitt livs eventyr. Flere av disse, faktisk nesten samtlige, har spurt om hvis jeg kunne, ville jeg gjort det igjen?

Svaret er enkelt: HECK YES. For å være ærlig, så hadde jeg dratt igjen allerede i august om det var mulig. Jeg ville nok ikke dratt akkurat hit, til USA, for jeg føler vel egentlig ikke at engelsken min trenger noen særlig forbedring på dette tidspunkt (og det er jo forsåvidt også hele vitsen, haha), men jeg kjenner jeg hadde hatt sykt lyst til å dra til et litt mer eksotisk land! Jeg sitter for tiden og drømmer meg bort til land som Spania (En kjempefordel med Europa, så tar det ikke to dager og en liten formue å dra hjem på besøk, haha), Mellom- Amerika og Aaaaargentina og jeg hadde ikke vært vondt å be om neste skoleår kunne blitt tilbragt der.

MEN, det har seg nå en gang sånn at for at dette året skal bli godkjent må jeg ta tredje året på vgs i Norge, så jeg blir å finne i den lille, søte byen min med menneskene jeg har vpkst opp med hele neste år. Det blir igrunn veldig fint det og :) Også er jeg jo RUSS, herregud så vilt! Føler meg igrunn grusomt gammel nå altså!

Som du skjønner er neste år ganske spikret, det er årene etter det som gir meg sommerfugler i magen. Jeg vet virkelig ikke hva jeg vil bli, eller hvor jeg vil studere. Akkurat nå har jeg en fem- seks forskjellige veier jeg kan gå, og alle er like gode! Jeg er helt sikker på at det blir kjempebra, men akkrurat nå er jeg like spent som alle andre på hvor jeg ender opp. Livet skal i hvertfall uansett nytes

Dette med å være utvekslingsstudent vekket uante menger av eventyrlyst og nysgjerrighet i meg, og jeg vil bare se og gjøre alt.

Til alle dere kommende utvekslingsstudenter: You're up for the time of your life!

- Elly

Én kommentar

Trine-Lise - KONKURRANSE

20.03.2013 kl.22:58

Har du lys til å vinne en storbyferie for to personer? :-D Vi har en konkurranse nå! Delta da!!!

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits