Collect memories, not things

Hei hei! 

Som utvekslingsstudent tar man (i hvertfall jeg) veldig mange bilder, og man samler minner for livet. Men hva gjør man med disse bildene? Lagrer de på pc'n og sparer de til en regnværsdag? Jeg har en annen idé ;)

Jeg har helt siden dag en laget en scrapbook full av koselige bilder og minneverdige stunder. Det har faktisk blitt så mye at jeg nå etter jul trengte en ny en, fordi den fra første semester allerede er full, haha!

Det trenger jo ikke å være så komplisert, men jeg personlig syns sånt noe er veldig gøy jeg!

Og bare tenkt så gøy det blir når jeg kommer hjem da, og kan vise frem disse bøkene til familie og venner! Scrapbøkene mine fra USA blir nok det kjæreste jeg eier, og jeg kommer til å ha et kjempe minne fra dette året for resten av livet!

Håper dere satte pris på tipset :)

Jeg er hjemme igjen om et par dager, akkurat nå har jeg det helt sikkert SUPERT! 

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits