The Grand Wailea

Hei dere! 

Det var meningen å gjøre dette for en uke siden, men... dere vet. 

Men bedre sent enn aldri, nå skal jeg ENDELIG fortelle dere om spring break, og HAWAII!

Først ut, hvor jeg var!

Vi bodde på hotellet The Grand Wailea på øyen Maui. Vi var der fra fredag til fredag og gjorde alt for mye til å får presset alt inn i et innlegg, så bilder fra Hawaii kommer dere til å bli grusomt lei av før jeg sier meg ferdig... høres bra ut, ja?

Her er noen bilder av hotellet, bildene er i hovedsak av lobby område "innendørs" (alt var åpent) og er tatt på forskjellige dager. (for å forklare lys forskjellene!)

Og man må jo ikke glemme de supersøte ansatte! :D

Hva syns du? :)

Mer Hawaii kommer! LOVER!

- Elly

Én kommentar

Julianne

07.04.2013 kl.17:49

Heisan Sinnsvakt fin blogg!! Blir så lykkelig når jeg finner sånne kvalitetsblogger som dette! Jeg pleide å blogge, men jeg sluttet fordi jeg fikk så mange uhøflige kommentarer at jeg ikke orket å fortsette. Du må ikke gi deg da! Da vinner idiotene. Men du! Jeg har noe til deg siden du har så bra blogg :D Det er en konk jeg akkurat deltok i. Du kan vinne energidrikke i et år. Det er sykt bra for meg for jeg er helt addicted, hehehe, men kanskje du har mer lykke enn meg?! :-) Prøv dal vel!

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits