It's a beach kind of life

Det er noe helt eget ved det å kunne høre bølgene slå innover land når du åpner opp vinduet. Men det blir så mye bedre av å vite at vannet holder 25 grader året rundt og at landet det slår mot er en lang, hvit sandstrand.

Alle disse bildene er tatt den samme kvelden som vi kom, så det er nesten mørkt ute, haha

Stranda var rett på utsiden av bassengområdet, veldig praktisk!Bassengområdet bestod av flere bassenger og hadde broer, stier, ganger og sklier som bandt det hele sammen, veldig forseggjort! Det var som å gå rundt i en jungel!

Dette bildet er tatt på toppen av den største sklia!

Det var også en sykt kult plassert bar ini en fjellgrotte... du måtte svømme inn, haha!Det gjør nesten vondt å se på disse bildene, jeg vil tilbake!

- Elly

Én kommentar

Aurora

10.04.2013 kl.20:59

Heisan! Vil bare si helt først du har en enormt flott kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner flotte blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare publiserer tøv! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget før, men sluttet fordi jeg fikke så mange uhøflige kommentarer! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konkurranse jeg akkurat deltok på selv. Den er kjempe bra. Du kan vinne et års forbruk med energi drikke som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig! Hihi!! Men kanskje du har mer lykke, enn meg?! Delta da! :-D

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits