Haleakala

...er Maui's største vulkan og et ypperlig sted å se soloppgangen... klokka 5 om morgenen!

Det må jo nesten være med at vi stod opp klokka 2.25 på morgenen (les: midt på svartaste natta), kjørte en time til foten av vulkanen for deretter å ta en nesten to timers busstur opp til toppen. Nå vi kom opp så det sånn ut på en side:

..og sånn bak oss: 

Veldig rart, haha! Det var bekmørkt, derfor elendig bæsjekvalitet på bildene... gjør skikkelig vondt å poste noe sånt langt inni det bittelille, iskalde fotograf- hjertet mitt. lover.

Men etter nesten en time begynte det å se slik ut... 

så da fant vertsmor og jeg ut at vi ville heeelt opp på toppen, og ikke bare være på tristplatået nedenfor. Er man hardcore, så er man hardcore.

Kan jo i samme slengen da vise dere dagens antrekk; sydenvarmen uteble!

Jeg likser spesielt hanskene i str. L.. de får meg til å se så slim ut sammen med kombinasjonen av hettegenser og regnjakke! Alltid en slager<3Vertsmor og jeg! Klokka er 6 og vi har allerede vært våkne i nesten fire timer... ikke døm.

Og så, to the best part (og hele grunnen til at jeg gadd å bli med på galskapen); Vi måtte jo ned igjen!

Nedfarten ble utført på en cross- lignende sykkel, iført mopedhjelm, lilla regntøy som var alt for kort i beina og selvfølgelig Wayfarers. I've got the style all right!

Bare kall meg fotballfrue 2!

Vertsmor med stil!

Veien ned var veldig fin da, og det var sykt kult å endelig komme seg ned og si at man hadde gjort det, haha! Vertssøstrene ble ikke med heller, så jeg fikk foreldrene helt for meg selv for en gangs skyld, veldig fint! :)

Alt i alt en syk opplevelse, annbefales!

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits