Kjendis og sånn

Hei dere!

I dag skjedde det noe veldig, veldig kult! JEG BLE KJENDIS!

Okei, så det hele starter med at jeg var på facebook på skolen (som er enda mindre lov her enn i Norge, men jeg bare leker badass og bruker mobilnettet!) og plutselig ser det her mellom kjedebrev, stygge bilder vennene mine har blitt tagget i, uoppfinnsomme morsomheter fra damer på førti jeg ikke en gang vet hvem er og andre faste innslag på min news feed:

Og jeg bare; YESSSSSS, kjendis! EN HEL like til og med!!!

Da var det bare en ting å gjøre; finne frem flagget! Bokstavelig talt.

Så da hoppet jeg rundt og tok bilder av meg selv da! (etter at jeg tok screenshot av facebook og sendte det til mamma så klart, hehee)

Det er så grusomt mange oppturer i livet om dagen da serru, så da må man feire litt ekstra når man nå først har sjansen! 

Og forresten, husker du Findus, den nakne katt? Ja? Rart. Høhø! I hvertfall, han krever sykt mye til å være død og naken. I do not approve.

Så nå har jeg altså lært meg ALLE musklene på dummedumme latin. SHCEMPEGØY.

Det var det! Hvis noen ønsker seg det ekstremt flatterende bildet av meg over som glansbilde, frimerke eller bare signert, finner du e-mailen min i sidebaren! 

Peace out!

- Elly, mest sannsynlig den mest berømte nordmannen i Wabash, Indiana!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits