A one way ticket, please?

Det er så kaldt i dag. De har meldt vårsol og 20 grader i flere uker nå, men det er regn, vind, lyn og torden som har stått på menyen i over en uke nå. Jippi. Regn dreper humøret mitt så veldig. Jeg får bare ikke en god dag hvis det regner ute :( 

Det har vært sån så lenge jeg kan huske, humøret og energien er på topp i det våren kommer i gang og dagene begynner å få litt mer enn 4 timer med dagslys, og holder seg på topp gjennom hele sommeren. Men så blir det høst da.. skolen begynner igjen, det blir kaldt og mørkt. Vinteren er bare altfor lang og ting som vanligvis ikke er noe problem krever plutselig veldig mye av meg. Det har ikke vært like ille i år, men det sliter fortsatt på en del. Det er ikke før i år jeg egentlig har innsett at jeg sliter med vinterdepresjoner. Det er egentlig veldig vanlig også, så jeg er ikke så unormal, men det er rart det der, at jeg måtte så langt bort for å innse at feilen ligger i stedet jeg bor på. Så kanskje alt jeg trenger er en slik sollampe- ting de bruker for å kurere gale folk? Ikke vet jeg.

Det jeg deriomt vet, er at det ikke er noe særlig gøy å løpe rundt som en tulling og prøve å slå andres rekorder i 100, 200 og 400 meter sprint... ikke i det hele tatt faktisk.

Jeg kunne ha gjort som jeg pleier, og legge inn et bilde av meg selv der jeg ser ut som om noen har prøvd å drunke meg mer en én gang, men det krever at jeg går helt bort til telefonen min og tilbake igjen, og treningen var så hard i dag at jeg ser på det som ganske umulig. Så sparte jeg dere for det synet og. 

Jeg innser jo det at ingen som leser det her kommer til å synes noe synd på meg, for selv om det blåser og regner katter viser jo gradestokken fortsatt noen fine og varme 15 grader. Det er jo ikke såå gærent det da. 

En annen viktig ting jeg må fortelle dere er at det er under 50 dager til jeg er i Norge igjen nå! Hva jeg føler når det kommer til akkurat det krever nesten sitt helt egne innlegg. Eller ti.

Jeg bare ligger her og drømmer meg tilbake til dagene da dette var utsikten jeg. Alt jeg har nå er et ganske heftig bikiniskille. Lol.

- Elly

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits