Flashback

Datoen var 16. April, og alt var enda bare en drøm.

Rundt denne tiden for et år siden, fikk jeg en telefon fra Kamilla i STS High School som sa at hun hadde en stor nyhet til meg. Jeg hadde fått vertsfamilie i Wabash, Indiana og skulle tilbringe neste år sammen med familien Ford og være elev ved Oak Hill High School. Like etter at jeg hadde hylt meg ferdig og skreket så høyt at mamma trodde jeg hadde slått meg, tikket det inn en mail med informasjon om familien og skolen, samt noen bilder av hvor jeg skulle bo. Samme kveld sendte jeg min nye vertsmor en mail og derfra gikk alt sin naturlige gang. 

Hver eneste dag fra Amy svarte på mailen min og var så overlykkelig over at jeg hadde godtatt dem som vertsfamilie snakket jeg med Melissa, min nye søster. Vifortale hverandre alt som hendte, og ble en stor del av hverandres liv før vi i det hele tatt hadde møttes. Dette var et stort pluss for meg i etterkant, ettersom jeg ikke følte at jeg dro til fremmende, men til mennesker jeg allerede hadde kjent i nesten 4 måneder. Den siste mailen fra Melissa ble mottatt i London. Når jeg kom til Chicago snakket vi på telefon for første gang, og hun var den første som kom løpende mot med når jeg endelig var fremme i Indianapolis, 4. August 2012. 

Nå er det ingen tvil lenger. Vi er søstre. Vi kjenner hverandre bedre enn noen, og deler absolutt alt. Vi krangler til og med som familie. Det vil si, vi er irriterte i typ 5- 10 minutter før det skjer noe vi bare måå fortelle den andre om. Jeg får noen ganger inntrykk av at de kansjke er lei av meg, sure på meg for en grunn jeg ikke forstår, eller lignende, men det viser seg alltid at det bare er mitt paranoide jeg som leter etter feil. De er jo glad i meg. Alle kan ha dårlige dager. 

Vi har gjort så mye gøy sammen, og i det siste har jeg blitt mer og mer sikker på at de var den aller beste matchen for meg. Jeg er en del av hele familien, og har fått dobbelt opp med søskenbarn, tanter, onkler og besteforeldre på kjøpet. Når storfamilien samles er det ingen tvil om at jeg hører til. 

Hvis du nå sitter der og skal på utveksling neste år; Snakk så mye du kan med din fremtidlige vertsfamilie, det gjør alt så mye enklere!

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits