It's a beautiful day

Hola!

I dag er det PROM på skolen min, herregud som jeg gleder meg! Jeg har akkurat løpt en tur i byen her, og endte med å ta en runde til, bare for å ta litt inspirasjons bilder av plassene vi kan ta gruppebilder i kveld, haha! Jeg elsker jo å ta bilder, så fotografen i meg hyler av glede (selv om jeg må være i noen av de selv og da, bummer)!

Jeg har også funnet ut av å vise dere en dag i en utvekslingsstudents liv i bilder, så en dag til uka tenkte jeg kameraet kunne få bli med på skolen :)

Jeg har bare litt over 30 dager igjen, fire uker på mandag. YOLO har aldri vært så aktuelt før, og hvis det er noe dere vil vite om året mitt må dere benytte sjansen før det er for sent. 

I've got 4 weeks to go, let's make'em count!

- Elly

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits