Officially an Eagle

Hei dere! Nå har jeg fullført to Varisty sporter på skolen, og da fikk jeg bestille min egen Varsity Letterman Jacket, Ææææ! Skal prøve å få tatt noen bedre bilder ved en senere annledning, men her er en liten sniktitt!

O'en står for skolen min, Oak Hill, V'en på armen er for Varsity (A- lag) og patchen på ryggen er fra når vi vant CIC i svømming. Jeg får mest sannsylig en patch fra Track og, siden vi vant to store turneringer, Grant 4 og CIC :) Foran er det enda en O og 13 for året jeg "Graduated". Veldig, veldig stas!

Ellers har dette vært en kjempefin helg, tilbragt med min kjære Maddy, vi kjørte rundt og lagde bråk i går, før vi så fritt vilt og spiste godteri (American fat ass for sure) til langt etter midnatt. 

I dag til morgenen ville Maddy se flere norske filmer, så da så hun Hodejegerne og Lange, flate baller mens jeg sov (super lol)

Pen da<33

Håper helgen din har vært fin :)

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Heisann! Jeg er utvekslingsstudent i USA skoleåret 2012/2013 med STS High school. Jeg lever i nuet og kjører YOLO all the way! 'Murica<3 Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering og utfordringer som setter kreativiteten min på spissen. Detaljfrik. Perfeksjonist. Temperamentsfull. Det største kaoset du noengang vil møte. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits