INDY 500, det største sportsarrangementet på jord

På søndag var jeg med på noe STORT dere! Vertstante og onkel tok meg nemlig med på det årlige racet The Indianapolis 500. Jeg har bare to ord, de er fart og stemning. Seriøst. 

... Første gang bilene (under) kjører forbi tenker du at det er jo fort, men ikke noe spesielt liksom, helt til du forstår at det er en test runde og de kommer rundt en gang til og du kjenner det vibrerer i luften rundt deg. Det er fett.Folk som drar hit er gjerne "stamkunder" og kommer hvert år, det lager litt ekstra stemning, ettersom alle er superinteresserte!

Litt kult var det også at de tre krasjene som hendte (Ingen ble skadet, og det er langt færre enn vanlig) var rett ved der jeg satt!

Under ser du en veldig fornøyd vertsonkel Courtney. Han og Tante Heather har vært her hver gang i typ 20 år, haha!Vinneren i år ble Tony Kanaan, det var første gang han vandt, og første gang han faktisk kjørte HELE runden i "seiersbilen". Veldig gøy!

Jeg storkoste meg! Opplevelse for livet!

Det må nesten også nevnes at jeg har en veldig fornøyd pappa som får T- skjorte som er kjøpt PÅ RACET til tirsdag, haha!

- Elly

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Mitt navn er Elly Kittilsen og jeg er utveklsingsstudent i USA skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skriver jeg om opplevelsene mine i USA og ting som opptar meg. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits