Nobody told me how bad it would burn

I dag var min siste dag på high school. Det er over. Jeg føler meg uendelig trist og rett og slett helt tom. Dagen i dag har vært helt forferdelig, men fortsatt så fin. Det var tårer over alt, tårer av tap, savn og ren kjærlighet. Jeg hadde aldri trodd det skulle være vanskeligere å dra hjem enn å dra hit. Jeg ser tilbake på de siste 10 månedene og alt jeg klarer å få frem er wow. 

Tiden min på Oak Hill har vært helt magisk, og jeg kunne ikke bedt om en bedre gjeng med lærere, elever, trenere og ikke minst VERTSFAMILIE. Jeg har fortsatt vansker med å innse hva jeg egentlig har fått vært med på. Ingenting jeg noengang kan klare å få ned på papir vil noengang være godt nok til å forklare hvor fantastisk dette har vært. Hvor mye jeg har lært om USA, verden og ikke minst meg selv. Jeg vil ha dette skoleåret med meg bestandig, den lille landbruksstaten har fått en solid plass i hjertet mitt. 

Once an Eagle, always an Eagle. Goodbye Oak Hill

- Elly

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elly i USA

Elly i USA

17, Kragerø

Mitt navn er Elly Kittilsen og jeg er utveklsingsstudent i USA skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skriver jeg om opplevelsene mine i USA og ting som opptar meg. Om ikke annet er oppgitt: © Elly Kittilsen på alle bilder/videoer/tekster Kontakt: elly.kit@hotmail.com

. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits